Začetki podjetja LaMaS, računalniški inženiring, segajo v leto 1986 in razvoj prvih aplikacij za vodenje računovodstva gospodarskih družb (Saldakonti, Glavna knjiga, ...) s programoma DBASE in CLIPPER, ki sta danes del zgodovine informatike. Leta 1989 je Marko Lavrih ustanovil podjetje kot eno tedaj izjemno številnih družb z omejeno odgovornostjo.

Sledilo je obdobje postopne rasti in dopolnjevanja ponudbe, dokler ni bila leta 1993 v celoti pokrita  ponudba programskih aplikacij za področje računovodstva in financ tako za gospodarstvo kot za javni sektor.

V letu 1997 se je podjetje z vstopom družbenika Tomaža Simčiča razširilo na prodajo, vzdrževanje in servisiranje računalniške strojne opreme. S tem smo našim strankam prvič lahko ponudili povsem  celovite sistemske rešitve. Zaradi povečanega obsega dela je bila potrebna tudi selitev.

Ševilo naših zadovoljnih strank se je še povečevalo, zato so bile nujne kadrovske okrepitve in leta 2000 selitev v nove, večje prostore. Od leta 2007 LaMaS, računalniški inženiring, deluje v lastnih poslovnih prostorih na Sokolski ulici v Ivančni Gorici.

Tudi v zadnjih letih se rast podjetja nadaljuje, ponudba pa se vztrajno širi še na področje varnosti in nadzornih sistemov. Kljub številnim spremembam v poslovnem okolju vizija podjetja ostaja nespremenjena že ves čas obstoja: iskanje celovitih in trajnih rešitev za naše stranke na področju informatike, posebej na področjih računovodenja in financ.

 

01

 

 

Akcija

 

TeamViewer

 

 

 
 
 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information