Računalnik je orodje, ki lahko večkratno povrne svojo vrednost, če ga ustrezno uporabljamo in vzdržujemo. Pri LaMaS d.o.o. vam ne bomo le sestavili željene strojne konfiguracije, ampak tudi naložili ustrezno programsko opremo, tako brezplačno kot licenčno, a s tem se naše sodelovanje nikakor ne konča.

Vsem svojim strankam omogočamo neprekinjeno vzdrževanje računalniške opreme v skladu z željami in potrebami vsake stranke posebej. Če strojna ali programska oprema v določenem trenutku iz karšnegakoli razloga zataji, se bomo odzvali na vaš klic in vam pomagali. Včasih bo dovolj kratek posvet po telefonu, drugič bomo vzpostavili video povezavo, tretjič spet bomo morali poslati strokovnjaka k vam, a vedno bomo strmeeli k najhitrejši in jastrokovnejši rešitvi vaše težave, ki bo za vas tudi cenovno najugodnejša.

Za vas lahko vzpostavimo sistem hrambe podatkov, da bo tisto najdragocenejše, kar premore vaš računalnik - vaši poslovni podatki - vedno, tudi v primeru višje sile, čim bolj na varnem. Seveda lahko pomagamo tudi tistim, ki računalnikov niso kupili pri nas, saj imamo dolgoletne izkušnje z najrazličnejšimi vrstami strojne in programske opreme, svoje znanje pa dnevno izpopolnjujemo in nadgrajujemo.

Kaj pa lahko storite sami, še preden se zalomi?

  1. Svojo računalniško opremo redno čistite. Prah in vlaga sta naravna sovražnika vse strojne opreme.
  2. Svojo programsko opremo redno posodabljajte. Še posebej bodite pozorni na primerno zaščito pred virusi in drugo škodljivo programsko kodo.
  3. Bodite previdni pri obiskovanju spletnih strani. Če imate opravka z neznanci, nikakor ne izdajajte svojih osebnih podatkov, še posebej ne različnih gesel.
  4. Redno izdelujte varnostne kopije svojih najpomembnejših dokumentov, preglednic in vsega, kar potrebujete za nemoteno delo.
  5. Imejte našo telefonsko številko na vidnem mestu. Ko se boste znašli pred prezahtevno oviro, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

 

Akcija

 

TeamViewer

 

 

 
 
 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information