Zanesljivi in cenovno ugodni video nadzorni sistemi omogočajo tehnično varovanje 24 ur na dan, vse dni v letu. Izberite pravo kombinacijo za varen dom ali poslovni prostor.

Časi okornih, energijsko potratnih in k pogostim okvaram nagnjenih nadzornih kamer so dokončno mimo. Sodoben nadzorni sistem temelji na kompletih, ki vsebujejo visokoločljivostne kamere, digitalni snemalnik in ustrezne kabelska ali brezžične povezave, uporaba pa je preprosta in se je vsakdo privadi v le nekaj minutah. Na voljo je skoraj neskončno število rešitev za varovanje ljudi ali premoženja, ki so pogojene predvsem z uporabnikovimi potrebami.

Če torej razmišljate o video nadzoru v podjetju ali domačem varnostnem sistemu, o domofonu, s katerim boste prihranili nekaj dragocenih minut, alarmu, ki bo pomagal k mirnejšemu spancu, sistemu kamer, s katerimi boste lahko nadzirali in izboljševali delovni postopek ali zgolj o lažni kameri, ki ima presenetljivo močan preventivni učinek za zgolj simbolno ceno, nas pokličite na 01/7869-040 ali nam pišite na eMail.

Ponudimo vam lahko opremo in hkrati posredujemo pri pooblaščenih izvajalcih z ustreznimi licencami za svetovanje, montažo in zagon opreme.

 

 

06

Akcija

 

TeamViewer

 

 

 
 
 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information