Brez računalnika si komaj še predstavljamo dom in še težje delovno mesto. V naši ponudbi je raznovrstna računalniška oprema, ki bo zadovoljila tudi najizbirčnejše okuse. Želite hiter računalnik z zmogljivo grafiko in vrhunskim zaslonom? Zmogljiv strežnik, s katerim je povezanih več uporabnikov in nekaj skupnih naprav? Zanesljiv UPS sistem brezprekinitvenega napajanja, ki bo vaše dragocene podatke zaščitil tudi v primeru izpada električnega toka? Ali pa sodoben domač računalnik, sposoben prelevitve iz informacijske postaje v center za zabavo?

Postavite nam izziv!

Osebni računalnik je postal napogrešljiv spremljevalec našega vsakdana. Toda v poplavi različnih procesorjev, matičnih plošč, spominov in operaijskih sistemov se celo izkušeni uporabniki hitro zmedejo. Čeprav je dražji računalnik vedno hitrejši, ima več spomina, zmogljivejšo opremo in tako naprej, nihče nima na voljo neomejenih sredstev, zato je tudi na tem področju smiselno najprej načrtovati.

Za kakšna opravila ga pravzaprav potrebujemo? Ali lahko ocenimo, za koliko časa nam bo določena hitrost, kapaciteta, ločljivost zadoščala? Je smiselno plačati malce dražjo osnovno arhitekturo in si s  tem pustiti možnost za cenejše in enostavnejše nadgradnje sistema v bližnji prihodnosti? Pogovorite se z našimi strokovnjaki in izkoristite njihove izkušnje s stotinami zadovoljnih strank v preteklosti.

Ker pri svojem delu nenehno spremljamo razvoj strojne in programske opreme, se še kako dobro zavedamo prepletenosti obeh področij in znamo tudi oceniti smernice razvoja v prihodnosti. Pri nas boste ne le sestavili najprimernejšo kombinacijo računalniške opreme, ampak tudi dobili ustrezno programsko opremo, s katero jo boste najbolje izkoristili in protivirusne programe za zaščito(link).

Na vašo željo vam lahko računalnik povežemo še  z video nadzornim sistemom, da boste lahko na najenostavnejši način vse podatke zbirali in obdelovali na enem mestu. Tudi za vzdrževanje, popravljanje in nadgradnjo se lahko obrnete na nas, saj se dobro zavedamo, da zadovoljen kupec pričakuje učinkovite in celovite storitve po konkurenčnih cenah. Pokličite nas na: 01-7869-040 ali 051-612-923 ali nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

02

Akcija

 

TeamViewer

 

 

 
 
 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information