Izberite protivirusni program ESET NOD32 za varno in učinkovito delo z računalnikom.

Kot je računalnik nepogrešljiv v informacijski družbi, so protivirusni programi obvezen del opreme zasebnega in poslovnega uporabnika. Neverjetna količina podatkov, ki jih nenehno izmenjujemo z drugimi računalniki prek različnih omrežij, je privlačna vaba za vsakovrstne spletne nepridiprave.

Zanesljiv protivirusni program vas bo zaščitil pred nenehnimi grožnjami, ki prežijo na vaše dragocene podatke, poslovne in osebne ob vsakem stiku vašega računalnika z drugimi računalniki ali nosilci informacij (na primer z USB ključki). Ker se virusi nenehno razvijajo in izpopolnjujejo, je nenehna izboljšava in izpopolnjevanje protivirusnih programov nuja, zato se je namesto nakupa že pred leti uveljavil naročniški sistem. Eset NOD32 je zanesljiv partner, ki ponuja vrsto naročniških rešitev za različne uporabnike.

Če ga želite preizkusiti, si brezplačno 30 dnevno različico programa namestite tukaj. (link)

ESET NOD32 je v letnih testiranjih neodvisnih recenzentov vedno uvrščen pri vrhu lestvic najboljših antivirusnih programov. Zavedati se moramo, da je na trgu približno dvajset ponudnikov, ki zadovoljivo opravljajo svoje naloge varovanja, a nihče ni popoln, saj razvijalci zlonamernih datotek nenehni iščejo nove poti do vaših podatkov.

Z veseljem opažamo, da nas ocene uvrščajo najvišje prav na področjih, kjer so uporabniki najzahtevnejši, saj ESET NOD32 odlikujejo:

  • komaj opazno delovanje v ozadju, ki ne upočasnjuje računalnika,
  • skoraj zanemarljivo opažanje takoimenovanih lažnih pretenj,
  • odlična dokumentacija in vrhunska podpora,
  • zmožnost predvidevanja razvoja, zaradi česar odkrije tudi povsem nove viruse.

Če se že uvrščate v skupino zadovoljnh uporabnikov, lahko licenco na preprost način obnovite s pomočjo spodnjega obrazca.

Akcija

 

TeamViewer

 

 

 
 
 

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information